Search
Close this search box.

Машић: Година била веома успјешна, измирене све обавезе

Начелник општине Фоча Радисав Машић изјавио је данас, након новогодишњих пријема за директоре јавних установа и представнике медија, да је 2019. била веома успјешна година у којој су све обавезе из општинског буџета редовно измириване, тако да се у нову годину улази чистих рачуна и са стабилним пословањем.

Он је навео да су сви буџетски корисници на вријеме добијали средства и да је општина ликвидна.

“Ово је година у којој смо око 30 одсто буџетских средстава инвестирали, а осим тога у општини се инвестирало око 10 милиона марака додатних средстава, тако да су урађени велики помаци. Ово је добар основ да наставимо тако и у наредној години”, рекао је Машић.

Он је Фочацима пожелио срећне новогодишње и божићне празнике.

“Да буду доброг здравља, да их прати свака срећа, да имају успјеха у послу који раде, а они који не раде да добију посао у наредној години. Посла ће бити јер најављују се велике инвестиције које ће ангажовати већи број радних мјеста”, поручио је Машић.

Начелник Фоче је оцијенио да је и у овој години локална управа имала добру сарадњу са медијима, за које је навео да су објективно и правовремено информисали јавност о свим дешавањима.

Захвалио се представницима медија како на афирмативним причама, тако и на извјештавању о свим темама, чиме се заједнички доприноси рјешавању животних проблема грађана.

Поделите: