Search
Close this search box.

Позив за за учешће у Програму подршке предузетницима са потешкоћама у пословању

Развојна агенција Републике Српске расписала је данас позив за за учешће у Програму подршке предузетницима са потешкоћама у пословању.

Циљ програма је пружање подршке предузетницима у превенцији кризе, стварању могућности поновног покретања пословне активности, информисању о алтернативним изворима финансирања и промоцији предузетништва „друге шансе“.

Овај бесплатан вид подршке намијењен је почетницима у пословању, предузетницима са потешкоћама, као и онима који желе да поново покрену посао након неуспјеха.

Програм подршке предузетницима са потешкоћама у пословању се организује у оквиру пројекта „Прихватање неуспјеха да би се олакшало пружање „друге шансе” предузетницима у Дунавској регији” –  у којем је Развојна агенција Републике Српске један од 17 партнера у пројекту и једини партнер из БиХ.

Циљ пројекта ДанубеЦханце2.0 је развијање политика „друге шансе“ предузетницима, као и развој практичних рјешења за побољшање предузетничког учења и културе да би се избјегао „губитак предузетничког потенцијала“ и превазишла „стигматизација“ предузетника који су банкротирали у Дунавској регији. Пројекат ДанубеЦханце2.0 суфинансира Европска унија из фондова ЕРФД, ИПА и ЕНИ у оквиру Дунавског транснационалног програма.

 

 

Више о позиву можете пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске

http://rars-msp.org/ i

Предузетничког портала Републике Српске

http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/.

У прилогу је позив за учешће у Програму подршке предузетницима са потешкоћама у пословању.

 

Поделите: