Search
Close this search box.

Предсједник Србије посјетио заједнички штанд Фоче и Плужина

Заједнички штанд општина Фоча и Плужине на 42. Међународном сајму туризма у Београду данас су посјетили предсједник Републике Србије Александар Вучић, министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић, министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић и шеф Делегације Европске уније у Србији, Сем Фабрици.

Представници туристичких организација Фоче и Плужина упознали су предсједника Вучића о циљевима заједничког пројекта “Туризам, адреналин и рафтинг авантура – ТАРА“, који се односи на подручје слива ријеке Таре и у оквиру кога ће двије општине моћи да промовишу и унаприједе своје туристичке потенцијале.

Општине Фоча и Плужине на Београдском сајму представљају туристичку понуду у сарадњи са Парком Природе Пива и Туристичком организацијом општине Фоча, а у оквиру Програма прекограничне сарадње БиХ и Црне Горе који финансира Европска унија.

Реализација пројекта “Туризам, адреналин и рафтинг авантура – ТАРА“ почела је 1. децембра 2019. и трајаће двије године, до краја новембра 2021. године.

Поделите: