Search
Close this search box.

НАЦРТ ИЗМЈЕНА И ДОПУНА ДИЈЕЛА РЕГУЛАЦИОНОГ ПЛАНА „ХУМ-ШЋЕПАН ПОЉЕ“

На основу члана 47. Закона о уређењу простора и грађењу („Службени гласник Републике Српске“, број: 40/13, 106/15, 3/16 и 84/19) и тачке IV Одлуке о приступању изради Измјена и допуна дијела Регулационог плана „Хум-Шћепан Поље“ (девета Одлука о измјени од усвајања плана), број: 01-022-24/23 од 06.04.2023. године, Одјељење за просторно уређење, стамбено-комуналне послове, утврђује

 

Н А Ц Р Т

ИЗМЈЕНА И ДОПУНА ДИЈЕЛА РЕГУЛАЦИОНОГ ПЛАНА „ХУМ-ШЋЕПАН ПОЉЕ“, ОПШТИНА ФОЧА, ЧИЈИ ЈЕ ИНВЕСТИТОР БОЈАН СТОЈАНОВИЋ

 

I

Нацрт Плана број: 373/23 од децембра 2023. године, који је урађен од стране Пројект а.д. Бања Лука, се ставља на јавни увид у времену од 05.02.2024. до 05.03.2024. године.

Нацрт Плана се излаже у шалтер сали Општине Фоча, који простор укључује и Мјесну заједницу Челиково Поље,  као и у просторијама Пројект а.д. Бања Лука.

II

Заинтересовани грађани, правна или физичка лица могу своје примједбе, мишљења и сугестије на предложени нацрт Плана уписати у књигу примједби сваког радног дана у времену од 7 до 15 часова за вријеме трајања јавног увида. Књига примједби се налази у шалтер сали Општине Фоча.

III

За сва додатна образложења грађани се могу обратити у Одјељење за просторно уређење, стамбено-комуналне послове у згради Општине Фоча.

 

                                                                                                                          Н А Ч Е Л Н И К
                                                                                                            Одјељења за просторно уређење,
стамбено-комуналне послове,

          ___________________________

           Ранко Поповић, дипл.инг.арх.

Поделите: