Search
Close this search box.

“Дринска прича” у Фочи привукла велики број посјетилаца из региона

У периоду од 7. до 8. септембра у Фочи је уз финанскијску подршку Европске уније одржана дводневна манифестација „Дринска прича“, која је привукла велики број публике из БиХ, Црне Горе и шире.

Отварање „Дринске приче“ припало је групи Веселе 80-те из Крагујевца, препознатљивој по јединственом концертном извођењу пјесама цијеле једне генерације која је исписала златно доба домаће рок музике. Чланови бенда су обје вечери наступали као прегрупа.

Многобројна публика је затим уживала у концерту Џенана Лончаревића, који је са својим бендом одушевио све присутне. Џенан Лончаревић, познат по својим етно, поп и рок наступима и аутобиографским пјесмама, направио је сјајну атмосферу и одушевио више хиљада посјетилаца из Фоче и окружења.

Фочанска публика је другу ноћ имала прилику да ужива у хитовима крагујевачке рок групе „Освајачи“, који су имали част да својим хитовима затворе „Дринску причу“. У публици је било људи различитих старосних доби, а сви су видно уживали у извођењима добро познатих пјесама, чиме су „Освајачи“ потврдили свој статус једне од најпопуларнијих рок група на нашим просторима.

„Дринска прича“ је једна у низу од активности пројекта ”Туризам, Адреналин и Рафтинг Авантура (Т.А.Р.А)” који спроводе Општине Плужине и Општина Фоча , у сарадњи са Парком Природе Пива и Туристичком организацијом општине Фоча, а финансира Европска унија у Босни и Херцеговини у оквиру Програма прекограничне сарадње БиХ-МНЕ.

[Best_Wordpress_Gallery id=”14″ gal_title=”Drinska prica2″]

Поделите: