Search
Close this search box.

Начелник општине организовао новогодишњи пријем за привреднике

Начелник општине Фоча Милан Вукадиновић у протеклој седмици приредио је новогодишње пријем за представнике јавног живота наше општине.

Поред представника локалне самоуправе, свечаном новогодишњем коктелу присуствовало је око 300 званица свих структура: пољопривредници, привредници, радници, студенти, директори јавних предузећа и установа,, представници полиције, Српске православне цркве, здравствени, социјални, просветни, спортски и културни радници, представници рафтинг клубова, друштвени радници, предузетници услужних и прехрамбених дјелатности, невладине и омладинске организације, те бројни други гости присуствовали су новогодишњем коктелу који организовала општина Фоча на челу са Миланом Вукадиновићем.

Начелник Вукадиновић истакао је, да треба учинити живот грађана општине Фоча још бољим, те да је на свим нивоима потребно да радимо у интересу општине Фоча и Републике Српске.

Општинска администрација у сталној је потрази за рјешењима која би створила бољи пословни амбијент, те назначено више програма који су реализовани као и оне који ће бити актуелни у наредној години, од подстицаја самозапошљавању до финансирања приправничких и волонтерских уговора.

Начелник је истако да су овакви пријеми добар основ који треба да послужи за још бољу сарадњу у предстојећој години.

Поделите: